AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk:

AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk: -AK Parti iktidarında Giresuna Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetler ve yatırımlar kazandırılmıştır


GİRESUN (A.A) - AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, AK Parti iktidarında Giresuna Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetler ve yatırımlar kazandırıldığını bildirdi.
     Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti iktidarında Giresunun sağlanan desteklerle son 10 yılda ciddi bir kalkınma hızı yakaladığını belirtti.
     Giresunda eğitim, sağlık, tarım ve ulaşım olmak üzere tüm alanlarda çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdiğine dikkati çeken Öztürk, şu ifadeleri kullandı:
     Karadeniz Sahil Yolu Giresun Geçişinin tamamlanması AK Partiye nasip oldu. Giresun Üniversitesi bizim iktidarımızda kuruldu. Bugün öğrenci sayımız 25 bini buldu. Yine uygulanan teşviklerle binlerce Giresunlu insanımıza iş imkanları oluşturuldu. Fındık üreticisine çok ciddi destekler sağlandı, sağlanmaya da devam ediyor. KÖYDES Projesinden köylerimizin yol ve içme suyu sorunlarına kalıcı çözümler getirildi. Yaylalarımız dünya turizmine açıldı. Yeni okullar yapılarak eğitim sorunlarımıza çözümler üretildi. Yine sağlık alanında değişimler ve dönüşümler yaşandı.
     Öztürk, Giresunun son 10 yılda aldığı hizmetleri gelecek yıllarda da almaya devam edeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Giresunda hayal olan Ordu-Giresun Havaalanının yapımına start verdik. Çalışmalar hızla sürüyor. Giresun-Dereli-Şebinkarahisar Karayolu yeniden yapımına başlandı. Eğribel Tünelinin yapım aşamasına gelinmek üzere. Yine Karadenizin en büyük gençlik ve kültür merkezi Giresuna yapılacak. AK Parti iktidarında Giresuna Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetler ve yatırımlar kazandırılmıştır
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı :Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER