AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları,

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları, Ellibeşi ziyaret etti


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız ve yönetimi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeşi ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kollarının çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, yapılan faaliyetlerde gençlik kollarının farkını ortaya koyduğunu kaydetti.
     AK Parti Gençlik Kollarının önemli görevler üstlendiğine değinen Ellibeş, gençlik kolları yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
     AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yıldız ise gençlik kollarının yaptığı faaliyetlerde Ellibeşin her zaman yanlarında olduğunu anlatarak,Başkanımızın bizlere vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Gençlik kolları olarak büyüyen Gölcüke paralel olarak, gençlik kolları da her geçen gün büyüyor. Yeni genç arkadaşlarımız aramıza katılıyor, bu gelişmelerden dolayı mutluyuzdedi.
     Hedeflerini ileriye dönük geliştireceklerini vurgulayan Yıldız, yeni projeler üreterek bunları İlçe gençleriyle paylaşmayı hedeflediklerini ifade etti.
    
     Muhabir: İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER