AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın:

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: Gümüşhane ve Bayburt DOKAPtan sonra, DAP desteklerinden yararlanacak


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gümüşhane ve Bayburtun Doğu Karadeniz Kalkınma Projesinden (DOKAP) sonra, Doğu Anadolu Projesi (DAP) desteklerinden yararlanacağını bildirdi.
     Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran ve Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün ile birlikte Ankarada Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmazı makamında ziyaret ettiklerini belirtti.
     Ziyarette, Gümüşhane ve Bayburtun DOKAP desteklerinden yararlandığını, coğrafi özellikleri nedeniyle DAP desteklerinden de yararlanmasının Bakan Yılmaz ile konuşulduğunu ifade eden Aydın, şunları kaydetti:
     Son derece yararlı geçen görüşmenin ardından Bayburt ve Gümüşhanenin DOKAPtan sonra, DAP desteklerinden yararlanması yapılan görüşme sonrası olumlu sonuçlandı. Olumlu geçen görüşme sonrası kısa süre içerisinde Resmi Gazetede yayınlanması ile birlikte Gümüşhane ve Bayburt, DOKAPtan sonra DAP desteklerinden de yararlanacaktır. Her iki ilimize de şimdiden hayırlı olsun.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER