AK Parti Hakkari İl Başkanı Tarhanın

AK Parti Hakkari İl Başkanı Tarhanın serbest bırakılması -Mazlum-Der Hakkari Şube Başkanı Şen: Tarhanı PKKlılardan teslim alarak ailesine sağ salim kavuşturduk


HAKKARİ (A.A) - Teröristlerce kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdülmecit Tarhan, ailesine kavuştu.
     Tarhan, saat 23.00 sularında kendisini almaya gelen heyetle Hakkariye ulaştı. Evinin önünde bekleyen gazetecilere görüntü vermek istemeyen Tarhan, bir yakınının evine gitti. Gazetecilerin ayrılmasının ardından Tarhanın evine geçtiği öğrenildi.
     Mazlum-Der Hakkari Şube Başkanı Cengiz Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce kaçırılan Tarhanı almak için Mazlum-Der ve İnsan Hakları Derneğince (İHD) oluşturulan ve kendisinin de aralarında bulunduğu 8 kişilik heyetin yaklaşık 1 hafta önce Irakın kuzeyine gittiğini söyledi.
     Dün sabah saatlerinde Tarhanı PKKlılardan teslim alarak Habur Sınır Kapısından Türkiyeye giriş yaptıklarını ifade eden Şen, saat 23.00 sularında Hakkariye ulaştıklarını kaydetti. Şen, Tarhanı ailesine sağ salim ettiklerini bildirdi.
     Şen, Yaklaşık 1 aydır PKKnın elinde bulunan Tarhan, ailesine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Yarın iki sivil toplum kuruluşu ve Tarhan ortak basın toplantısı düzenleyecek dedi.
    
     Muhabir: Yılmaz Kazandıoğlu - Yahya Öylek
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber AK Parti Hakkari İl Başkanı Tarhanın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER