AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı


AKSARAY (A.A) - AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, birlik ve beraberlik içinde yaptıkları hizmetlerin devam edeceğini söyledi.
     AK Parti 32. İl Danışma Kurulu Toplantısı Belediye Tiyatro Salonunda yapıldı. İl Yönetim Kurulu Mahmut Orhan Kuzucunun divan başkanlığını yaptığı toplantıya, İl Başkanı Fatih Yıldırıcı ile birlikte Milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, Ruhi Açıkgöz, İlknur İnceöz ile ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.
     Toplantıda HAS Partiden AK Partiye geçen Aksaray İl Teşkilatı yöneticileri Nurettin Aktan ve arkadaşlarının rozetleri takıldı.
     Fatih Yıldırıcı, birlik ve beraberlik içinde yaptıkları hizmetlerin devam edeceğini belirterek, hizmetler için milletvekilleri ve belediye başkanlarına teşekkür etti.
     AK Partinin sorunları çözmeyi ilke edinen bir parti olduğunu vurgulayan Yıldırıcı, AK Partinin genelde ve yerelde güzel hizmetler yaptığını, bu nedenle halkın büyük desteğini aldığını dile getirdi.
     Belediye Başkanı Nevzat Palta da, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde hizmetlere devam etmeleri gerektiğini bildirdi.
     Aksarayın çok büyük hizmetler aldığını, 2013 yılında uygulayacakları dev projelerle kenti hak ettiği noktaya taşımaya devam edeceklerini anlatan Palta, Sanayi Sitesindeki Kentsel Dönüşüm Projesi bu hizmetlerin başında geliyor. Projenin başında biz varız ama işin mutfağında milletvekillerimiz var. Onlara teşekkür ediyorum. Bu yıl projenin temelini atıp, kısa sürede hayata geçirmeyi istiyoruz diye konuştu.
     Milletvekili İlknur İnceöz ise Kentsel Dönüşüm Projesinin önemini vurgulayarak, Milletvekilleri olarak sanayicilerimizle görüştük ve bu proje hazırlandı. Bu aynı zamanda da Hükümetimizin projesidir. Aksaraylıların bu işe sahip çıkmasını istiyorum dedi.
    
     Muhabir: Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Metin Bolat
<< Önceki Haber AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER