AK Parti İstişare Kurulu Toplantısı

AK Parti İstişare Kurulu Toplantısı -Kütahya Milletvekili Bal: Doğruları yapma adına eleştiriler bizi olgunlaştırır ve hata yapmamızı engeller


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, doğruları yapma adına eleştirilerin, kendilerini olgunlaştırıp hata yapmalarını engelleyeceğini bildirdi.
     Bal, Emet ilçesinde, Belediye Düğün Salonunda düzenlenen AK Parti İstişare Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada, bu tür toplantılar sayesinde hata yapma riskinin asgariye düştüğünü söyledi.
     Birbirlerini eleştirmekten çekinmemeleri gerektiğini belirten Bal, Doğruları yapma adına eleştiriler bizi olgunlaştırır ve hata yapmamızı engeller. Farklı fikirler olacaktır. Mühim olan ortak noktalarda buluşabilmektir. Siyasette geçmişten bu güne yaşanan en büyük sıkıntılar, iletişim eksikliğidir. Bu toplantılarımızda parti içinde en alt noktadan en tepeye kadar sağlıklı iletişim sağlıyoruz dedi.
     AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu da il genelinde büyük bir atılım içinde olduklarını ifade etti.
     Türkiyenin 4üncü büyük havalimanının Kütahyaya kazandırıldığını dile getiren Saraçoğlu, şöyle konuştu:
     Ülkemizin 2023 hedefine Kütahya olarak büyük bir atılımlarla gideceğiz. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Emet ilçemizin gelişimini hep beraber gözlemliyor ve memnun oluyoruz. Emetin yol sorununa ilişkin çözümlerimizi belirli mesafelere getirerek, gündemden çıkarmak üzereyiz. Çalışmalarımız bitmiyor, hedefler bitmiyor. Termal ve bor başkenti dediğimiz ilçemiz için şimdi Emet-Çavdarhisar yolunun yapımı amacıyla mesai harcıyoruz. Emet, yıllarca çözülemeyen sorunlarının AK Parti iktidarı ile çözüldüğünü görmektedir. Bundan sonra çözüm bekleyen sorunların takipçisi ve çözümleyicisi yine biz, yani partimiz olacaktır.
     Daha sonra, Bal ile Saraçoğlu, sağlık, yol, terör gibi konularla ilgili soruları yanıtladı.
     Toplantıya, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, AK Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Ali Yerem, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Mallı, İl Genel Meclisi üyeleri Hakan Uslu ve Mehmet Taşkıran ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Abdülkadir Ekmekçioğlu / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti İstişare Kurulu Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER