AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya:

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya: -Anayasa çalışmalarımız yazım aşamasında, tüm partilerle mutabık olarak çalışmaları yürütüyoruz


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Anayasa çalışmalarımız yazım aşamasında, tüm partilerle mutabık olarak çalışmaları yürütüyoruz dedi.
     Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği konferans salonunda düzenlenen bir toplantıya katılan Öksüzkaya, hazırlık aşamasında olan anayasa çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Öksüzkaya, yaptığı açıklamada, meclisin tatilde olması dolayısıyla Kayseride çalışmalara devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Anayasa çalışmalarımız yazım aşamasında, tüm partilerle mutabık olarak çalışmaları yürütüyoruz. Muhalefetiyle ve iktidarıyla anayasa çalışmalarında mutabık olarak hareket ediyoruz. Ayrıca yeni bir vergi paketi çıkardık. Vatandaşın işini kolaylaştırmak istedik.
     Öksüzkaya, facebook hesabının art niyetli kişilerin eline geçtiğini de belirterek, Art niyetli kişiler facebook hesabımdan başka kişilere mesaj atarak kontör ve para talebinde bulunuyorlar. Eş, dost ve arkadaşlaramızın bu art niyetli kişilerin mesajlarını dikkate almamalarını istiyorum dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER