AK Parti Kocaeli Milletvekili Işık:

AK Parti Kocaeli Milletvekili Işık: Köylerimiz şehir gibi oldu


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, hükümetin köylere verdiği önem sayesinde, köylerin şehirleştiğini söyledi.
     AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Meclisin yaz tatiline girmesiyle Gölcük ilçesinde esnafla buluştu.
     Partisinin Gölcük İlçe Balkanlığını ziyaret eden ve hayırlı olsun temennisinde bulunan Işık, daha sonra Değirmendere Su Altı Topluluğu DESSATı ve Gölcük Giresunlular Derneğini ziyaret ederek, yöneticilerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
     Işık, burada yaptığı konuşmada, Gölcüke eğitim, sağlık, adliye sarayı, ulaştırma gibi pek çok konuda hükümetin ve belediyelerin ciddi yatırımları olduğunu belirterek, Fen Lisesi, Adliye Sarayı, Devlet Hastanesi ek binası, KYK Öğrenci Yurdu, okul yatırımları, Hisarderenin ıslahı, köprülü kavşaklar gibi tüm konuları adım adım takip ediyoruz dedi.
     Gölcük programı kapsamında Hasaneyn köyünü de ziyaret eden Işık, Hükümetimizin desteği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarıyla, son 5-6 yılda köylerimiz adeta şehirlere dönüştü ifadesini kullandı.
     Işıka, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de eşlik etti.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Kocaeli Milletvekili Işık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER