AK Parti Kongresine doğru

AK Parti Kongresine doğru -Kongre için hazırlanan tanıtım filminin bir bölümü, Şehitler Abidesinde çekildi


ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Kongresi için hazırlanan tanıtım filminin bir bölümü, partililerin katılımıyla Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkında bulunan Şehitler Abidesinde çekildi.
     Çeşitli illerde çekimleri devam eden tanıtım filminin Şehitler Abidesindeki çekimlerinde, değişik yaş gruplarından partililer rol aldı.
     Filmin yönetmeni Özhan Eren, AK Partinin 4. Büyük Kongresi için reklam filmi hazırladıklarını söyledi.
     Yaklaşık 15-20 ilde filmin çekimlerinin yapıldığını ifade eden Eren, bu illerden birisinin de Çanakkale olduğunu kaydetti.
     Partililerin katılımıyla Şehitler Abidesinde ilgili sahneleri çektiklerini ifade eden Eren, Edirneden geldik, buradan da İzmire gidiyoruz. Ardından Konya, Antalya ve İstanbula gideceğiz dedi.
     AK Partinin seçim şarkısı olan Aynının söz yazarlığı ile müziğini de yapan Eren, çekimlerin ardından partililerle fotoğraf çektirdi.
     Şehitler Abidesindeki çekimlere, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Eceabat Belediye Başkanı Kemal Dokuz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskender, AK Parti Eceabat İlçe Başkanı Ergün Gören, il ve ilçe gençlik kolları ile kadın kolları üyeleri katıldı.
    
     Muhabir : Bülent Ersöz / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber AK Parti Kongresine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER