AK Parti Konya Milletvekili Zorlu:

AK Parti Konya Milletvekili Zorlu: -AK Parti Türkiyeye çağ atlatmıştır, atlatmaya da devam edecek


KONYA (A.A) - AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, AK Parti Türkiyeye çağ atlatmıştır, atlatmaya da devam edecek dedi.
     Zorlu, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, AK Partinin her geçen gün hizmetlerine bir yenisini eklemekte olduğunu söyledi.
     Konyanın her köşesine kaliteli ve düzgün hizmet götürme adına ilçelere modern mimari çizgilere sahip Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binaları inşa etmeye başladıklarını aktardı.
     Geçtiğimiz aylarda Ereğli Merkez Müdürlüğü binasının temelinin atıldığını anımsatan Zorlu, şunları kaydetti:
     Kasım-Aralık ayı itibariyle bitirilmesi planlanan sosyal güvenlik kurumu hizmet binasında tüm işlemlerin yapılması düşünülmekte... Artık vatandaşlarımız Konyaya gelmeden işlemleri halledilebilecek. Cihanbeyli, Beyşehir, Bozkır, Karapınar, Kadınhanı, Seydişehir, Kulu ve Ilgın merkez müdürlükleri içinde çalışmalar devam ediyor. 2013 yılı itibariyle bu ilçelerimizdeki merkez müdürlüklerimiz yeni hizmet yerlerine taşınacaklardır. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için altyapı çalışmaları yoğun ve hızlı bir biçimde devam ediyor. AK Parti Türkiyeye çağ atlatmıştır, atlatmaya da devam edecek.
     Zorlu, AK Parti olarak bu projelerin yanında bir çok projeye ilk olarak Konyada imza attıklarını, vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilmek adına her türlü imkanı zorlayarak çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber AK Parti Konya Milletvekili Zorlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER