AK Parti Kozan Teşkilatı 25. Danışma

AK Parti Kozan Teşkilatı 25. Danışma Meclisi Toplantısı


ADANA (A.A) - AK Parti Kozan İlçe Teşkilatı 25. İlçe Danışma Melis Toplantısı yapıldı.
     Belediye Sinemasındaki toplantıda konuşan AK Parti İl Koordinatörü ve Manisa eski Milletvekili İsmail Bilen, AK Parti olarak kısa zamanda büyük mesafeler kat ettiklerini belirtti.
     Türkiyenin hassas bir çözüm süreci yaşadığını ifade eden Bilen, "Bu süreçte hiçbir vatandaşımızın burnu kanamadan bu terör belasını ülkemizden çıkarmak istiyoruz. PKKnın elebaşı bile eski düşüncelerinden vazgeçtiğini ve pişman olduğunu söylediği halde, bugün, muhalefet hala asılsız iddialarını sürdürüyor ve Başbakanımızı halka şikayet etmeye çalışıyorlar. Halbuki bu millet on yıldır Sayın Başbakanımıza güvendi ve hala da güveniyor. Bu millet geçmişte sizleri de gördü. Halk size inanır mı-" dedi.
     Bilen, koalisyon hükümeti döneminde ülkenin çeşitli sıkıntılar yaşadığını dile getirerek şunları kaydetti:
     "Onlar daha önce bu ülkenin başına IMFyi bela ettiler. Memurun maaşını ödeyebilmek için IMFnin kapısında Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı bekliyordu. Biz hükümeti devir aldığımız tarihte ülkemizin hazinesinde ve bankalarına baktık, içeride fareler geziyordu. Bugün kalkmışlar çözüm sürecini tartışıyorlar. Çünkü yapacak başka işleri yok. Bütün dünya ülkemizin çalışmalarını takdir ederken muhalefet ülkemizi dışarıya şikayet ediyor. Allaha şükürler olsun bugün ülkemizin IMFye kendilerinin döneminden kalan 5 kuruş borcu kalmadı. Ekonomimiz, turizmimiz, sanayimiz, ihracatımız günden güne iyiye gidiyor."
     Toplantı, İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Boyraz ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kurtaran ve Belediye Başkanı Kazım Özganın yaptıkları çalışmalara ilişkin sunumlarının ardından partililerin dilek ve temennilerinin dinlenmesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Kozan Teşkilatı 25. Danışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER