AK Parti Malatya Milletvekili Şahinden MTSOya

AK Parti Malatya Milletvekili Şahinden MTSOya ziyaret


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoçu makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Şahin, hiçbir odayı arka bahçeleri gibi görmediklerini belirterek, MTSO herkese belirli bir mesafede durduğu için Erkoça teşekkür etti.
     Odanın, Malatya sanayisinin omurgası olduğunu vurgulayan Şahin, Bu noktada biz siyasetçi olarak gelen her talebin takipçisi olmaya devam edeceğiz dedi.
     5084 sayılı teşvik yasasıyla ilgili milletvekilleri olarak her türlü çalışmayı yaptıklarını anlatan Şahin, Ancak artık diyebilecek bir şey yok. Bakanların da kendilerine göre haklı nedenleri olabilir. Ama bu yeni yasadan daha fazla nasıl istifade edilir, biz bunun üzerinde duruyoruz diye konuştu.
     Erkoç ise milletvekillerle her zaman bir uyum içinde çalıştıklarını belirtti. Malatyanın büyükşehir olduğunu anımsatan Erkoç, Bu durum göz önüne alınarak artık hizmetler yapılmalı. Bu noktada Malatyanın ihtiyacı olan çevre yolunun bir an önce bitirilmesi gerekiyor ifadelerini kullandı.
     Kente yapılan yeni hastanenin büyük bir ihtiyacı karşılayacağını vurgulayan Hasan Hüseyin Erkoç, Doğu kısmında da bu ihtiyacı karşılayacak hastane çalışmasına devam edilmeli. Malatya büyüyor. Şimdi de 3. OSBde yatırımlar gündemde. Bununla ilgili altyapı ihale aşamalarında da sayın vekillerimizden destek bekliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Malatya Milletvekili Şahinden MTSOya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER