AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir:

AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir: "Boşa giden kaynaklarımız, dağı taşı bombalamaya giden kaynaklarımız, çözüm süreci ile birlikte bütçemizde kalacak ve bizlerde bunları halkımıza yansıtacağız"


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, "Boşa giden kaynaklarımız, dağı taşı bombalamaya giden kaynaklarımız, çözüm süreci ile birlikte bütçemizde kalacak ve bizlerde bunları halkımıza yansıtacağız" dedi.
     Somaya gelen Aydemir, Soma Devlet Hastanesi ve Turgutalp Belediyesini ziyaret etti.
     Hastanede yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Aydemir, hemşirelerin "Hemşirelik Haftası"nı da kutladı. Bir hemşirenin özlük haklarıyla ilgili taleplerine Uğur Aydemir, şunları söyledi:
     "Bütçe imkanlar doğrultusunda talepleri karşılamaya çalışıyoruz. İmkanlar haricinde bir şeyler vermeye kalkarsak bunu da borç olarak almamız gerekiyor. Biz çocuklarımıza borçlu bir yarın bırakmak istemiyoruz. Yarının Türkiyesi kendi ayakları üstünde durabilen, bölgesinde ve dünyada lider bir ülke olabilmesi için de bazı fedakarlıklar yapmamız gerekiyor. Boşa giden kaynaklarımız, dağı taşı bombalamaya giden kaynaklarımız, çözüm süreci ile birlikte bütçemizde kalacak ve bizlerde bunları halkımıza yansıtacağız. Bugüne kadar Türkiyenin 500 milyar dolar parası terörle mücadeleye gitmiş."
    
     Muhabir: Soner Övümlü / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER