AK Parti Mardin İl Başkanı Fide,

AK Parti Mardin İl Başkanı Fide, destek istedi


MARDİN (A.A) - AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide, Midyatta seçim çalışmalarını başlatarak, çözüm sürecine destek istedi.
     Midyatın Yayvantepe ve Eğlence köylerinin yanı sıra ilçe merkezindeki esnaf ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ziyaret eden Fide, çözüm süreci çalışmalarını anlattı.
     Midyat eski AK Parti İlçe Başkanı Edip Demirdağı da ziyaret eden Fide, burada yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarına bir süre önce Kızıltepeden başladıklarını hatırlatarak, şunları söyledi:
     Ardından Midyata geldik. Bölgede çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Şırnakta çözüm süreci ile ilgili çalışmalara katıldık. Ülkemizin çözüm süreci için ihtiyacı olan barış ve kardeşliğinin önemini anlattık. Bu çözüm sürecinin çok büyük katkılar sağlayacağına yürekten inanıyorum. İnşallah ülkemize de çok yararlı olacaktır. Bunun önemine binaen çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halkımızın dertlerini, sorunlarını, sıkıntılarını dinleyip sorunların çözümü noktasında yollar arayacağız. Bölgemizdeki sivil toplum örgütleriyle toplantılar gerçekleştireceğiz.
     Demirdağ da çözüm süreci ve seçim çalışmalarına katkılarının süreceğini bildirdi.
     Ziyarete, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Hüseyin Çelebi, belde belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Selahattin Erol / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber AK Parti Mardin İl Başkanı Fide, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER