AK Parti Milletvekili Gülşenden BİKe ziyaret

AK Parti Milletvekili Gülşenden BİKe ziyaret


KASTAMONU (A.A) - AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Basın İlan Kurumu Kastamonu Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Gülşen, ziyarette yaptığı konuşmada, yerel basını desteklemek için kurulan şubenin ilde başarılı hizmetler yapacağını belirtti.
     BİKin, Genel Müdür Mehmet Atalayın göreve gelmesiyle önemli atılımlar gerçekleştirdiğini ifade eden Gülşen, şöyle konuştu:
     AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, BİKin teşkiline dair kanunda değişiklik yapılması hakkında kanun teklifini TBMMye sundu. Teklife göre, kurum taşra teşkilatlarında şubelerin yanında şubelere bağlı olarak temsilcilikler de açabilecek. Şube ve temsilciliklerin açılmasına Genel Kurul tarafından karar verilecek. Böylece, ilçelerde kurulan temsilciliklerle büyük ilçelerin resmi ilan potansiyeli kurum görev ve yetki sınırlarına alınması planlanıyor.
     BİK Kastamonu Kurucu Müdürü Nedim Engin ve Şube Müdürü Yaşar Kuru, şubenin yapacağı faaliyetler ve Erzurum modeli olarak bilinen gazetelerin birleşmesiyle ilgili çalışmalar hakkında Gülşene bilgiler verdiler.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Gülşenden BİKe ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER