AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr.

AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Bağlı, Gaziantepte -Prof. Dr. Bağlı, Şahinbey Belediyesinin çalışmalarını inceledi


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hizmet alanlarını gezdi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Bağlı, Mavikent konutları, Şahinbey Parkı, Yaşar Torun Gençlik Merkezi ve restorasyonu yapılan Gümrük Handa incelemelerde bulundu.
     Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlunun ilerlemeyi, modernleşmeyi ve gelenekseli bir arada yaşatan vizyonel bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yaptığını belirten Bağlı, şunları kaydetti:
     AK Parti, yerel yönetimlerden başlamış bir harekettir. Siyasetinde yerelde daha güçlü olması gerektiğiyle ilgili çalışmaları, çok iyi bir biçimde temsil eden, çok güzel örneklerle bize sunan ve Gaziantepimize önemli hizmetlerde bulunan başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok iyi olduğunu biliyordum ama şaşırdığımı ve bu kadar beklemediğimi itiraf etmeliyim. Tarihimizi, kültürümüzü, geleneksel el sanatlarını da korumak suretiyle hem ilerlemeyi, hem modernleşmeyi, hem gelenekseli bir arada tutar ve bir arada yaşatabilen, vizyonel bir belediyecilik anlayışıyla hizmet eden bir başkanla beraber olmaktan gurur duyuyorum.
     Kentsel dönüşüm çalışmalarından dolayı Tahmazoğlunu tebrik eden Bağlı, dünyada kentleşmeyle ilgili 3 tarihsel dönemden bahsedildiğini, bunların da endüstri kent, planlı kent ve estetik kent olduğunu vurguladı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER