AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: -Kılıçdaroğlu, sonunda CHPyi de kendine benzetti, içerde farklı konuşuyor, dışarıda farklı


SAMSUN (A.A) - AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi, AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kılıçdaroğlu, sonunda CHPyi de kendine benzetti, içerde farklı konuşuyor, dışarıda farklı dedi.
     Demir, yaptığı yazılı açıklamada, CHPnin tam üye sıfatıyla katıldığı 24. Sosyalist Enternasyonal Kongresi sonuç bildirgesinin altına imza attığını hatırlattı.
     Devlet kurumlarının, bölücü terör örgütünün silah bırakması ve terörü sıfırlamak için yaptığı politikaları haksız ve izansız bir şekilde eleştiren, bunun üzerinden siyaset yapan CHP, ne gariptir ki uluslararası platformda 180 derece farklı davranıyor diyen Demir, şunları kaydetti:
     Davranmakla kalmıyor, sonuç bildirgesinin altına imza atıyor. Kılıçdaroğlu, sonunda CHPyi de kendine benzetti. İçerde farklı konuşuyor, dışarıda farklı. Bir öyle, bir böyle. Kılıçdaroğlu ya imzaladığı metni okumamış ya da bugüne kadar bu konu ile ilgili söylemiş olduklarını inkar etmiştir. Bir taraftan terörü bitirmek için Oslo görüşmelerini eleştireceksin, diğer taraftan çok taraflı özel bir çalışma grubunun kurulmasını tavsiye eden, Türk devletinin terörle yaptığı mücadeleyi dolaylı da olsa İsrailin Filistin politikasıyla eş tutan bildiriye imza atacaksın. Bu nasıl bir sosyal demokratlıktır. Sosyal demokrat mazlumun, çaresizin, kimsesizin yanında yer alır. Sosyal Demokratlığı da mı CHPye biz öğretelim.
    
     -Mücadelede kararlılık sürecek-
    
     Terörün açtığı yaraların, bu vatanı canı kadar seven her bireyi yaktığını ifade eden Demir, şöyle devam etti:
     Terörü besleyen ve terörden beslenen odaklar vatan hainidir. Tarihin hiçbir döneminde hiçbir kimse terörle, zulümle abat olmamış ve amacına da ulaşamamıştır. Terörle mücadeleden asla taviz verilmeyecektir. Topyekun mücadele kararlılıkla devam edecektir. Ecdadımızın bu cennet toprakları vatan yaparken verdiği mücadeleyi bu toprakları muhafaza ederken biz de vereceğiz ve her türlü bedelini ödeyeceğiz. Çok zor şartlar altında canı pahasına terörle mücadele eden silahlı kuvvetlerimize, emniyet güçlerimize devlet ve millet olarak desteğimiz artarak devam etmelidir.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER