AK Parti Samsun Milletvekili Kılıçın belde

AK Parti Samsun Milletvekili Kılıçın belde ve köy ziyaretleri


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, belde ve köy ziyaretlerini sürdürüyor.
     Kılıç, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sağlık Bakanı Müşaviri Kamuran Özden ile birlikte Kavak ilçesine bağlı Dereköy ve Tabaklı köylerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.
     Köyde yaşayan vatandaşlara ulaşarak sıkıntılarını bizzat dinleyip taleplerini aldığını söyleyen Kılıç, Her zaman söylediğim bir şey var Gitmediğimiz, derdini,sıkıntılarını paylaşmadığımız köy bizim değildir. Bu anlayıştan yola çıkarak köyde yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi hizmetler götürebilmek adına köy köy geziyoruz dedi.
     AK Partinin anlayışında birlik ve beraberlik olduğunu ifade eden Kılıç, şöyle devam etti:
     Meclis Genel Kurulu tatil, ancak biz tatil yapmıyoruz, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. İnşallah Samsunlu vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek adına oylarımızı 2011 genel seçimlerine oranla daha da arttıracağız.
     Tabaklı köyünde 87 yaşında felçli Bayram Etliye elektrikli hasta yatağı alımı konusunda yardımcı olan Kılıç, Etliyi de ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
     Kılıç, Etliye Herhangi bir ihtiyacın olursa bana söyle, bak yanımda Sağlık Bakanı Müşaviri Kamuran Özden var. Sana Sağlık Bakanlığını getirdim diyerek, helallik alıp vedalaştı.
    
     Muhabir: Mustafa Günay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Kılıçın belde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER