AK Parti Samsun Milletvekili Yeni, Çarşambada

AK Parti Samsun Milletvekili Yeni, Çarşambada


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Çarşambaya geldi.
     Ziyaretlerine Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile başlayan Yeni, burada yaptığı konuşmasında, şunları söyledi:
     Biz salı, çarşamba ve perşembe günleri Ankaradayız. Haftanın kalan günlerinde ise genelde Samsun ve ilçelerinde oluyoruz. Bu ziyaretlerimizde yaptığımız çalışmalar ve vatandaşlarımızın sıkıntıları hakkında bilgiler toplayarak Ankaraya gittiğimizde bunlarla ilgili toplantılarımızı yapıyoruz. Dün Vezirköprüde bir toplantımız vardı, bugün buradayız, yarın başka bir ilçemizde olacağız. Biz Antalya sahillerine tatile gitmiyoruz, Samsun ve ilçelerinde halkımızla birlikteyiz. Halkımızın içindeyiz ve sıkıntılarına çözüm bulabilmek için sürekli çalışıyoruz.
     Ziyaretin ardından Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, Yeniye plaket takdim etti.
     Daha sonra Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden Yeni, Esnafımızın ve çiftçilerimizin kullandığı kredilerin yüzde 2lik bir kısmında sıkıntı oluyor. Bunun dışında diğer kredilerde bir sıkıntımız olmuyor. Ziraat Bankasının tarım ağırlıklı kullandırdığı kredilerde de durum bu şekilde, çiftçilerimiz bir krediyi ödemeyi bitirdikten sonra diğer krediyi de çekip kullanıyorlar dedi.
     İlçede yapılmakta olan 200 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatını inceleyen Yeni, burada yetkililerden hastane inşaatının ilerleyişi ve teslim tarihi konusunda bilgiler aldı.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Yeni, Çarşambada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER