AK Parti Saruhanlı 2. İlçe Danışma

AK Parti Saruhanlı 2. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı -AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş: "Biz halkın partisiyiz"


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, halkın derdini ve sevincini paylaşan tek partinin AK Parti olduğunu ifade ederek, "Biz halkın partisiyiz" dedi.
     AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanlığınca Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen 2. İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Yurttaş, partisinin iktidara geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı, bu hizmetlerin halkın desteği ile yapıldığını kaydetti.
     AK Partinin halkın partisi olduğunu, her zaman halkın yanında olmaya devam edeceklerini dile getiren Yurttaş, "Halkımızla beraberiz. Onların dertlerini, problemlerini, tasalarını ve sevinçlerini yerinde görmek ve birlikte paylaşmak için sizlerle birlikte oluyoruz. Bugün de istişare ve değerlendirme toplantısı için AK Parti ailesiyle bir araya geldik" dedi.
     AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Fahrettin Ayçiçek ise "Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi"nin hayata geçirilmesi halinde artık şehit haberlerinin gelmeyeceğini, anaların gözyaşının akmayacağını dile getirdi.
    
     Muhabir: Muammer Kökcüoğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Saruhanlı 2. İlçe Danışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER