AK Parti Seyhan Kadın Kolları Başkanı

AK Parti Seyhan Kadın Kolları Başkanı Torun: Siyasi partilerde kadınlar bir süs veya tamamlayıcı değil, asli unsurdur


ADANA (A.A) - AK Parti Seyhan Kadın Kolları Başkanı Serap Torun, siyasi partilerde kadınların bir süs veya tamamlayıcı değil, asli unsur olduğunu belirtti.
     AK Partiden yapılan açıklamaya göre, AK Parti Seyhan İlçe binasında yapılan çalışmalar hakkında bir değerlendirme toplantısı yapan Torun, AK Parti siyasetinin merkezinde insana hizmet olduğunu kaydetti.
     İnsana hizmet endeksli çalışmalar sayesinde AK Partinin her kesimin partisi olduğunu ifade eden Torun, şunları belirtti:
     AK Parti hizmet partisidir ve bizim de tek gayemiz, halkın sorunlarıyla ilgilenerek memnuniyeti sağlamaktır. İletişim bir gönül işidir. Halkla kurduğumuz iyi iletişim sayesinde milletimizin gönlünde yerimizi almak istiyoruz. İnsanlarımızın yaşam standartlarını iyileştirmek ve refah düzeyini arttırmayı istiyoruz. Kadınların siyasal alandaki görünürlüğünü arttırarak, onların seçimlerin gerçek kahramanları olduğunu ortaya koymayı amaçlıyoruz. Çünkü kadınların olmadığı siyaset eksiktir. Siyasi partilerde kadınlar bir süs veya tamamlayıcı değil, asli unsurdur.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber AK Parti Seyhan Kadın Kolları Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER