AK Parti Siyaset Akademisi 1.si Nevşehirden

AK Parti Siyaset Akademisi 1.si Nevşehirden


NEVŞEHİR (A.A) - AK Parti 11. dönem Siyaset Akademisi Türkiye 1.si Nevşehirden Ömer Taşçı oldu.
     Siyaset Akademisi 11. dönem sınav sonuçlarına göre, Siyaset Akademisinin bu dönem ki 1.si Nevşehirdeki akademiyi de 1. olarak tamamlayan ve ili temsil eden Ömer Taşçının olduğu bildirildi.
     Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, tüm akademilerin finali olan sınav sonuçlarının açıklandığını, buna göre Nevşehiri Ankarada temsil eden Taşçının Türkiye 1.si olduğunu, elde edilen başarıdan dolayı kendisini tebrik ettiğini söyledi.
     Taşçının Nevşehirde 237 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen akademinin de 1.si olarak Ankaraya gittiğini belirten Sunar, başarının tüm Nevşehirin başarısı olduğunu, alınan sonuçla gururlandıklarını kaydetti.
     Sunar, AK Parti Nevşehir teşkilatının ne kadar güçlü bir teşkilat olduğunun en iyi göstergelerinden birinin elde edilen bu başarı olduğunu, Taşçının 13 Haziran Çarşamba günü Ankarada düzenlenecek tören ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğandan sertifikasını alacağını ifade etti.
     Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdür Vekili olarak görev yapan Ömer Taşçı da, elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu, bu başarının tüm Nevşehir teşkilatına ait olduğunu belirtti.
     Elde ettiği 1.lik ile Nevşehir AK Parti Siyaset Akademilerinde ne kadar kaliteli bir eğitim verildiğinin iyi bir göstergesi olduğunu kaydeden Taşçı, Nevşehirin adını Ankarada duyuracak olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.
     Nevşehirde kaliteli bir teşkilat yönetiminin var olduğunu belirten Taşçı, sertifikasını Başkan Erdoğandan alacak olmanın heyecanını yaşadığını sözlerine ekledi.
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber AK Parti Siyaset Akademisi 1.si Nevşehirden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER