AK Parti Siyaset Akademisi sona erdi

AK Parti Siyaset Akademisi sona erdi


SAMSUN (A.A) - AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge Başkanlığı tarafından yürütülen, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, Siyaset Akademisinin 8 haftalık eğitim programı sona erdi.
     Canik Kültür Merkezinde düzenlenen Siyaset Akademisi 8. hafta eğitiminde, kariyer uzmanı Abdulkadir Özbek tarafından Hafızanı güçlendir adlı eğitim verildi.
     Bilgiyi hafızada tutma teknikleri, isimleri hafızaya almanın önemi, beyinin bölümleri ve işlevleri gibi konularda katılımcıları bilgilendiren Özbek, katılımcılardan tek tek alınıp arkasında bulunan panoya yazılan 20 değişik atasözünü sırasıyla okudu.
     Özbek, "Bu hafızaya herkes sahip olabilir önemli olan beynimizin gelişiminde yararlı olabilecek besinleri tüketmek, kitap okumak, sıra dışı hayaller kurmak, bir sanat dalıyla uğraşmak hafızamızı güçlendirecektir. Güçlü hafızaya sahip olan insanların, konuşma, iletişim, öğrenme, motivasyon, konsantrasyon gibi konularda özel yetenekler kazandığını unutmamak gerekir" dedi.
     Eğitimin ikinci bölümünde ise Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, katılımcılarla deneyimlerini ve icraatlarını paylaştı.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Siyaset Akademisi sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER