AK Parti Uşak Milletvekili Altay:

AK Parti Uşak Milletvekili Altay: Bayram günlerinde dayanışma ve yardımlaşma duyguları güçlenir


UŞAK (A.A) - AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, bayram günlerinin dayanışma ve yardımlaşma duygularının güçlendiği toplumsal duyarlılığın artığı önemli günler olduğunu ifade etti.
     Altay, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda dini bayramların toplumsal yaşamda önemli yere sahip olduğunun altını çizdi.
     Bayramların milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği günler olduğunu kaydeden Altay şöyle devam etti:
     Dayanışma ve yardımlaşma duygularının güçlendiği, bir arada olmanın önemsendiği böylesi zamanların toplum hayatımızda ayrıcalıklı bir yeri vardır. Yüzyıllar boyu özenle örülmüş değerlerimizin yaşatılması ve kuşaktan kuşağa aktarılması için her birimiz üzerimize düşen görevi yapmalıyız. Bayramlarda toplumsal duyarlılığımız artar, küslükler unutulur. Bu duygularla, başta tüm Uşaklı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin , mübarek Ramazan Bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber AK Parti Uşak Milletvekili Altay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER