AK Parti Van Milletvekili Kayatürk:

AK Parti Van Milletvekili Kayatürk: Van artık Türkiyenin vicdanıdır ve Vanlılar da ipotek altına alınamayacak kadar güçlü bir vicdana sahiptir


VAN (A.A) - AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Van artık Türkiyenin vicdanıdır ve Vanlılar da ipotek altına alınamayacak kadar güçlü bir vicdana sahiptir dedi.
     AK Parti Van Milletvekilleri Fatih Çiftçi, Gülşen Orhan ve Mustafa Bilici ile birlikte ortak yazılı açıklama yapan Milletvekili Burhan Kayatürk, binlerce deprem konutunun kısa sürede yetiştirilmesini tarihi bir rekor olarak gördüklerini belirtti.
     Aylardır yoğun bir şekilde sürdürdükleri çalışmaların meyvelerini görmenin, yeni projeler adına umutları arttırdığını ifade eden Kayatürk, şunları söyledi:
     Ancak bilindiği üzere son dönemlerde yoğunlaşan terör olayları memleketimizin imajında ve kalkınmasında uzun yıllar boyunca onarılması gerekebilecek bir hal almış bulunmaktadır. Şiddetin ve şiddete dayalı siyasetin bu yöreye verdiği zararları, önüne çıkardığı engelleri yıllardır yaşayarak görmekteyiz. Başbakan Yardımcısı Sayın Beşir Atalay, kura çekimi töreninde bu güzel ülkeye daha sıkı bağlanmamız ve Türkiyeli kimliğimizle bu ülkenin eşit ve hür yurttaşları olarak ülkemizin geri kalanındaki yurttaşlarımızla daha sıkı sarılmamız gerektiğinin önemini vurgulamıştır. Van artık Türkiyenin vicdanıdır ve Vanlılar da ipotek altına alınamayacak kadar güçlü bir vicdana sahiptir.
     Büyükşehir olan bir Vanın hak etmediği şiddet ve baskı siyaseti içinden çıkarmak gerektiğini de belirten Kayatürk, esnafının huzurlu olduğu, yatırımcısının kaçmadığı, günlük yaşamın kabusa dönüşmediği, insan odaklı bir anlayışı yerleştirmenin Van için büyük bir fırsat olacağını söyledi.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber AK Parti Van Milletvekili Kayatürk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER