AK Parti ve CHP il başkanları,

AK Parti ve CHP il başkanları, Giresundaki yatırımları inceledi


GİRESUN (A.A) - CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahimin bir süre önce yaptığı, "Sabri Öztürk basın toplantısında Giresun çağ atladı diyor, o zaman gelin çağ atlayan kentimizi gezelim" çağrısı üzerine AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, Karaibrahime kentteki devlet yatırımlarını gezdirdi.
     Hacı Miktat Camisi önünde bir araya gelen Öztürk ve Karaibrahim, Giresun-Dereli yol ayrımı, Seka Aksu Kağıt Fabrikası arazisi ve Ordu-Giresun Havaalanı inşaatını inceledi.
     Öztürk, gezinin ardından yaptığı konuşmada, AK Partinin 10 yılda yaptığı tarihi hizmetleri bir günde gezmenin mümkün olmayacağını, yaptıkları gezinin ise sembolik olduğunu söyledi.
     Özellikle havaalanı, tüneller, Dereli yolu, hastaneler, yurtlar gibi ön planda olan yatırımları gezmeye çalıştıklarını ifade eden Öztürk, "Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini Giresuna sağladıysak, bu devleti yöneten bu hükümetin başarısıdır. Eğer bizim söylediklerimiz doğru olmasaydı AK Parti Giresuna bu kadar çok hizmet yapmasaydı 2002den bugüne kadar geçirdiğimiz tüm seçimlerde oy oranımızı artırarak, halkımız bizi iktidara taşımazdı" dedi.
     Karaibrahim ise gezinin kendilerini çok fazla tatmin etmediğini ancak Giresuna yapılan her yatırım için yatırımı yapanlara teşekkür ettiğini hatırlattı.
     Giresuna 300, 500 ve bin kişinin çalışacağı tesislerin kazandırılması gerektiğini vurgulayan Karaibrahim, şunları kaydetti:
     "AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli önemli bir mevkide. Giresunun Canikliden daha fazla istifade etmesi gerekiyor. Giresuna bir çivi çakılacaksa teşekkür ederim demiştim. Ordu-Giresun Havaalanı için daha önce teşekkürümü yapmıştım. Üniversite ilk açıldığında teşekkürümü yaptım. Enerjide sıkıntılarımız var. Bu enerji kesintilerinin bir an önce düzeltilmesini istiyoruz. Doğalgaza Giresunlu kavuşur diye düşünüyoruz. Dereli yolunu gördük, inşaatlar devam ediyor."
     Öztürk ve Karaibrahimin birbirlerine teşekkürünün ardından gezi sona erdi.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber AK Parti ve CHP il başkanları, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER