Türk Polis Teşkilatının 168. yılı

Türk Polis Teşkilatının 168. yılı -Amasya Valisi Öz, emniyet müdürü ve beraberindeki şube müdürlerini makamında kabul etti


AMASYA (A.A) - Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Polis teşkilatımız artık önleyici kolluk hizmetlerine ağırlık veriyor dedi.
     Öz, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı kutlamaları kapsamında İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıd, Merzifon POMEM Müdürü Hüseyin Işık ve şube müdürlerini makamında kabul etti.
     Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Öz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     İnsanların can ve mal güvenliğini sağlamak ve huzur içinde yaşamalarını temin etmek için polis teşkilatının 24 saat esasına dayalı fedakarca çalıştığını belirten Öz, şunları kaydetti:
     Polis teşkilatımız artık önleyici kolluk hizmetlerine ağırlık veriyor. Bütün alanlarda olduğu gibi emniyet hizmetlerinde de son yıllarda önemli bir gelişim sağlıyoruz. Her şeyden önce görevimizi yaparken hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı, insan odaklı çalışmaya ağırlık veriyoruz. Bunun yanında hem insan kaynakları yönüyle niteliğimiz artıyor hem de teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak verimli bir çalışma yürütüyoruz. Bunu ötesinde polis teşkilatımız artık çalışmalarını önleyici kolluk hizmetlerine yani suçun işlenmeden önlenmesine ağırlık veren yöntemlere ve projelere önem veriyor. Dolayısıyla önleyici kolluk hizmetleri önem arz ediyor.
     Amasya İl Emniyet Müdürü Bayazıd ise ziyaretin sonunda Vali Öze çiçek takdim etti.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER