AK Parti Yozgat Milletvekili Başer:

AK Parti Yozgat Milletvekili Başer: -Daha gelişmiş, kalkınmış ve müreffeh bir Türkiyede yaşamak hepimizin ortak dileğidir


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Daha gelişmiş, kalkınmış ve müreffeh bir Türkiyede yaşamak hepimizin ortak dileğidir dedi.
     Başer, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 2013 yılının, Türk milleti için istikrarlı, başarılı ve beklentilerin karşılandığı bir yıl olması temennisinde bulundu.
     2012 yılında ekonomik sorunlarını aşmak için yoğun çaba gösteren Türkiyenin, yurttaşlarının temel hak ve özgürlüklerini geliştirmek için köklü adımlar atarak, çağdaş dünyayla bütünleşme sürecinde de önemli ilerlemeler sağladığını ifade eden Başer, şunları kaydetti:
     AK Parti olarak, bir yandan demokrasi, insan hakları ve hukuk devleti alanlarındaki gelişmeyi tamamlamak için gerekli adımları atarken, diğer yandan da ekonomimizi istikrarlı, büyüyen, üreten, istihdam yaratan bir yapıya kavuşturulmaya çalışıyoruz. Daha gelişmiş, kalkınmış ve müreffeh bir Türkiyede yaşamak hepimizin ortak dileğidir. 2013 yılı içinde yine yoğun bir çalışma programı uygulayarak, Yozgatlı hemşehrilerimize layık olduğu hizmetleri sunacağız. Şehrimizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir.
     Her takvim yılı yeni bir başlangıçtır. Yeni takvim yılının insanlık alemine, İslam alemine, Yozgata, milletimize, ülkemize, barış, kardeşlik, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini Yüce Allahtan temenni ederken, yeni yılın Yozgatın hizmet ve yatırımlardan daha fazla pay aldığı bir yıl olarak geçmesini diliyorum.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber AK Parti Yozgat Milletvekili Başer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER