AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan:

AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan: -Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşmamıştır ve ulaşamayacaktır


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Türkiyenin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik hain saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşmayacağını bildirdi.
     Candan, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan Bayramında yaşanan terör olayları nedeniyle bayramın buruk geçtiğini belirtti.
     Uzun yıllardır devam eden ve Türkiyenin istikrarının yanı sıra barışını bozmaya yönelik dış destekli terörün çirkin yüzünü bayramda da gösterdiğini anlatan Candan, şunları kaydetti:
     Hiçbir insani değere sahip olmayan terör örgütü, bayramın ikinci günü Gaziantepte ortaya çıkmış, kadın ve çocuk demeden bir katliam gerçekleştirmiş, 9 vatandaşımızın ölümüne, çok sayıda vatandaşımızın yaralanmasına sebep olmuştur. Terör örgütüne en güzel cevabı Gaziantep ve Türk halkı vermiştir. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşmamıştır ve ulaşamayacaktır. Sağduyulu halkımız hiçbir zaman bu oyuna gelmeyecektir. Bayramın son günü Şırnakta meydana gelen trafik kazasında aracın şoförü olan korucu ve 9 askerin şehit olması, yaralı askerlerin de olduğu haberi üzüntümüzü daha da arttırmıştır. Hain saldırıda ölen ve kazada şehit olan askerlerimize yüce Allahtan rahmet, yakınlarına ve Türk halkına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. İnsanlıktan nasibini almamış terör örgütünü ve yandaşlarını kınıyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER