AK Partili vekilden engelli sandalyesi

AK Partili vekilden engelli sandalyesi


BURSA (A.A) - AK Parti Mudanya İlçe teşkilatına yapılan özürlü sandalye taleplerini değerlendiren Özürlüler Koordinasyon Merkezi (ÖKM), Mudanyadaki dört aileye sandalyelerini teslim etti.
     Mudanyada üçü bayan olmak üzere dört vatandaşı evlerinde ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, İlçe Başkanı Kadir Kahraman, ÖKM Başkanı Ayla Yılmaz, Emine Önderi evinde ziyaret etti.
     Su, burada yaptığı açıklamada, 55 yaşında olan ve oğluyla birlikte yaşayan 4 yıldır ağır akciğer hastalığı geçiren Önderin oksijen makinesine bağlı olarak yaşadığını söyledi.
     Makineye bağlı olarak yaşaması nedeniyle evinden dışarı çıkamayan Önderin bu araba sayesinde mobil oksijen tüpüyle dışarıya çıkma imkanı bulacağını belirten Su, Önderin tedavisi için gereken ilginin gösterilmesini ve rapor çıkarılmasını istedim. Emine Önder 8 yıllık tarım işçisi sigortalısı olup malulen emekliye ayrılabilmesi konusu da araştırılacak. Ayrıca akülü araba alınarak yaşamının kolaylaştırılmasının sağlamasını da ilçe başkanı Kahramana iletildi dedi.
     Daha sonra Demirhane Mahallesinde yatağa bağlı yaşayan Firdevs Ersözü (75) ziyaret eden ekip engelli sandalyesini kendisine hediye teslim etti.
     Güzelyalıda yaşayan Merve Etli ile Yıldırım Bircanın arabaları ile birlikte dört tekerlekli sandalyenin alımını da kendisi üstlenen Su, imkanlarının elverdiği sürece bu yardımları sürdürerek ihtiyaç sahiplerini sevindireceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Ömer Bilik / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber AK Partili vekilden engelli sandalyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER