Akçakaleye top mermisinin düşmesi

Akçakaleye top mermisinin düşmesi -Şanlıurfa Valisi Güvenç: -Milletvekilleri ve muhtarlarla durum değerlendirmesi yaptık, muhtarlarımız evlerimiz boşaltılmasın diyorlar


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Milletvekilleri ve muhtarlarla durum değerlendirmesi yaptık, muhtarlarımız evlerimiz boşaltılmasın diyor dedi.
     Güvenç, Akçakale belediye tesislerinde, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu, Halil Özcan ve muhtarlarla bir araya geldi.
     Vali Güvenç, basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından yaptığı açıklamada, Milletvekili ve muhtarlarla durum değerlendirmesi yaptık, muhtarlarımız evlerimiz boşaltılmasın diyorlar. Akçakale bizim için önemli. Kesinlikle evlerimiz boşaltılmasın, okullarımız da pazartesi açılsın diyorlar. Talepleri bu yönde oldu ve bir tutanak imzalattık diye konuştu.
     Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtarı Salih Aydoğdu ise Akçakaledeki muhtarlar olarak ilçenin geneli için vatandaşların taşınmamaları noktasında karar aldıklarını belirtti.
     Aydoğdu, Çünkü 50, 100 aile taşındığı zaman sıkıntı doğar. Zaten bazı öğretmenler ilçeden ayrıldı. Diğer yabancıları da korkutmayalım. Bizim görüşümüz bu yönde ancak kritik mahalle ve bölgedeki evler taşınabilir. Zaten bunların da kiralarını Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı karşılıyor açıklamasında bulundu.
     Toplantıya, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ile Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan da katıldı.
     Vali Güvenç daha sonra ilçe esnafını ziyaret ederek onlarla bir süre görüştü.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Akçakaleye top mermisinin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER