Akçakaleye top mermisinin isabet etmesi

Akçakaleye top mermisinin isabet etmesi -Kaymakam Eyüp Fırat, Suriyeden atılan top mermisinin isabet etmesi sonucu 4 ferdini kaybeden Timuçin ailesini, yeni yaptırılan prefabrik evlerinde ziyaret etti (Fotoğraflı-Görünt


ŞANLIURFA (A.A) - Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Suriyeden atılan top mermisinin isabet etmesi sonucu 4 ferdini kaybeden Timuçin ailesini, yeni yaptırılan prefabrik evlerinde ziyaret etti.
     Akçakale Kaymakamlığı, yaklaşık 6 ay önce meydana gelen olayda eşi ve 3 kızını kaybeden Ömer Timuçinin talebi üzerine aileye, Bolatlar köyünde 60 metrekarelik prefabrik ev yaptırdı.
     Kaymakam Fırat, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cem Yılmaz ile bir süre önce teslim edilen prefabrik eve yerleşen Timuçin ailesini evlerinde ziyaret etti.
     Aileye yeni evlerinin hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Fırat, şunları kaydetti:
     Patlamada annelerini ve kardeşlerini kaybeden çocuklarının başka evde yaşamak istediğini belirtmesi üzerine, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvençin talimatıyla kendilerine 3 odalı bir prefabrik ev yaptırıldı. Timuçin ailesinin eski günlerini unutarak yeni hayatlarında mutlu olmalarını diliyorum.
     Ömer Timuçin ise evin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, çocuklarıyla birlikte huzurlu bir ortamda yaşamak istediklerini kaydetti.
     Suriyeden, 3 Ekim 2012 tarihinde ateşlenen top mermisinin Şanlıurfanın Akçakale ilçesinde bir eve isabet etmesi sonucu bir anne ile 3 çocuğu ve aynı zamanda akrabaları olan bir komşuları hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Akçakaleye top mermisinin isabet etmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER