Akdeniz Oyunlarına doğru

Akdeniz Oyunlarına doğru -ADSİAD, Akdeniz Oyunları kapsamında Adanada yapılacak karşılaşmalar, törenler ve tanıtım organizasyonları için oyunların Adana Koordinatörü Vedat Kahyalar ile protokol imzaladı


ADANA (A.A) - Adana Sanayici ve İşadamları Derneğinin (ADSİAD), Mersinde 20-30 Haziranda yapılacak Akdeniz Oyunları kapsamında Adanada yapılacak karşılaşmalar, törenler ve tanıtım organizasyonları için oyunların Adana Koordinatörü Vedat Kahyalar ile protokol imzalandığı bildirildi.
     ADSİADdan yapılan yazılı açıklamaya göre, ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez ve Kahyaların imza altına aldığı protokol gereği oyunların toplumun tüm kesimlerine duyurulması ve Adananın dünya genelinde tanıtımı amacıyla çeşitli çalışmalar yürütülecek.
     Sönmez, ADSİADın Akdeniz Oyunlarının etkin bir şekilde gerçekleşmesi için de üzerine düşeni yapacağını belirterek, Adananın tüm organizasyonlara ev sahipliği yapacak güçlü bir altyapıya sahip olduğunu kaydetti.
     Vedat Kahyalar ise Çukurova Üniversitesi ve Atlı Spor Kulübünde gerçekleşecek karşılaşmalar ve etkinlikler kapsamında yapılan tesis çalışmasının sürdüğünü belirterek, olimpiyat köyünün bir tanesinin de Adanaya kurulacağını, tesislerin ise 5-6 Mayıs tarihlerinde teslim edileceğini kaydetti.
     Konuşmaların ardından yapılan imza töreninden sonra Vedat Kahyalar, ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmeze teşekkür plaketi verdi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER