AKGİADtan kan bağışı kampanyası

AKGİADtan kan bağışı kampanyası


ANTALYA (A.A) - Aksu Girişimci İşadamları Derneği (AKGİAD) üyeleri, Kızılay kan merkezi ile işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenledi.
     Belediye binası yanında düzenlenen kan bağışı kampanyasında Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ile AKGİAD başkan ve üyeleri kan bağışında bulundu.
     AKGİAD Başkanı Hakan Özen, yaptığı açıklamada, Kızılay ile işbirliği yaparak kan bağışı kampanyası düzenlediklerini belirterek, hastanelerde şu an yüzlerce hastanın anlık kan ihtiyacının Kızılay tarafından karşılandığını söyledi.
     Kan vermenin bir gönüllük işi olduğunu, aynı zamanda sağlık açısından çok fayda sağlayacağını kaydeden Özen, "Uzmanlar kan vermenin insan sağlığına faydalarını anlatıyor. Bunun yanında sosyal dayanışma açısından iyi ve güzel yanları var. Hiç tanımadığınız birine kan veriyor ya da hiç tanımadığımız bir hastanın kan ihtiyacını karşılıyor ve hayatını kurtarabiliyoruz. Kan bağışının en güzel yanı da budur" dedi.
     Belediye Başkanı Yıldırım ise Aksu için yapılacak güzel hizmetleri destekleyeceklerini dile getirdi. AKGİADın, Aksunun ilk ve tek sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Yıldırım, "AKGİAD başkanı ve üyelerine teşekkür ediyorum. Hizmetlerinin devamını dilerim" diye konuştu.
     Aksu Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen de insan sağlığı için kan bağışı çok önemli olduğunu kaydederek, AKGİAD üyelerini bu güzel kampanyalarından dolayı kutladıklarını anlattı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AKGİADtan kan bağışı kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER