Akhisar Belediyesporda Sivasspor maçı hazırlıkları

Akhisar Belediyesporda Sivasspor maçı hazırlıkları


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, bu hafta sonu oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
     Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir gün izin verilen futbolcuların yarın yeniden top başı yaparak tesislerde çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.
     Acar, Cuma günü Sivasa gideceğiz. Bu maçtan sonra Pazar günü ise karayoluyla Ziraat Türkiye Kupası maçı için Tokata geçeceğiz. Takımımız zaman kaybetmeden aynı gün Kayseri üzerinden Manisaya gelecek ve Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başlayacak dedi.
     3 Kasım Cumartesi günü oynayacakları Fenerbahçe maçının biletlerinin maçtan 3 gün önce Akhisar Belediyesi beyaz masadan ve belediye önündeki Akhisarspor Store aracından satışa sunulacağını dile getiren Acar, Akhisardan bilet temin edemeyenler ise maç günü, gün boyunca Manisa 19 Mayıs Stadındaki satış noktalarından biletlerini alabilecek. Biletlerde sezon başındaki belirlenen fiyatlar geçerli olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Gülcan Kaplan / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Akhisar Belediyesporda Sivasspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER