AKMEKli kadınlardan Antalya Türküleri konseri

AKMEKli kadınlardan Antalya Türküleri konseri


ANTALYA (A.A) - Antalya Kepez Meslek Eğitimi Merkezi kursiyerlerinden oluşan (AKMEK) koro tarafından Antalya Türküleri adlı konser düzenlendi.
     AKMEKte görevli eğitmenlerin ve kursiyerlerin yer aldığı 60 kişiden oluşan koro, 2 aylık çalışmanın ardından Şef Gürsel Bağlanın yönetiminde, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde verdikleri Antalya Türküleri konseriyle ilk kez seyirciyle buluştu.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü konser sonunda yaptığı konuşmada, AKMEKin 2009 yılının Ağustos ayında bir fikirle ortaya çıktığını belirterek, merkezin bugüne kadar önemli işlere imza attığını bildirdi.
     Küçük bir bebek olarak dünyaya gelen ve 4 yılını geride bırakan AKMEKin bugün bir çok projeyi hayata geçirdiğini ifade eden Tütüncü, Burada meslek eğitimi alan kursiyerler gerektiğinde ailelerine küçük de olsa ekonomik destek sağlamakta. Ev hanımları için bir sosyal paylaşım alanı, genç kızlar için ise mesleki gelişim sağlayabilecekleri bir mekan olan AKMEK, el birliğiyle büyümektedir dedi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber AKMEKli kadınlardan Antalya Türküleri konseri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER