Aksaray, Travel Turkey Turizm Fuarında tanıtıldı

Aksaray, Travel Turkey Turizm Fuarında tanıtıldı -İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Doğan: -Aksarayın ulusal ve uluslararası alanda tanıtılması çok önemli


AKSARAY (A.A) - Aksaray Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Doğan, İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleştirilen Travel Turkey Turizm Fuarında Aksaray Valiliği standının ziyaretçi akınına uğradığını bildirdi.
     Doğan, katıldıkları fuarın ardından yaptığı değerlendirmede, 20 binin üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçinin katıldığı fuarın Türkiyenin önemli turizm organizasyonlarından biri olan olduğunu belirtti.
     Doğan, turizm sektörü temsilcileri ve turizm profesyonelleri tarafından ziyaret edilen Aksaray standında katılımcılara Aksarayın sahip olduğu doğal güzellikleri ve tarihi eserlerinin anlatıldığı kitap, dergi ve broşürlerin dağıtıldığını ayrıca ziyaretçilere simülasyon tekniği ile görsel sunum yapıldığını bildirdi.
     Aksarayın ulusal ve uluslararası alanda tanıtılmasının çok önemli olduğunu belirten Doğan, Aksaray Vali Yardımcısı Ali Osman İşsen ve Kültür Turizm İl Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı Fuarda oluşturulan Aksaray Valiliği standının büyük ilgi gördüğünü bildirdi.
     Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile İzmir Valisi Cahit Kıraç ve beraberlerindeki heyetin fuarda Aksaray standını ziyaret ederek bilgi aldıklarını belirten Doğan, Aksarayın her alanda tanıtılması için gayretli çalışmalara devam edeceklerini, 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbulda düzenlenecek olan EMITT Fuarına da kapsamlı bir şekilde katılacaklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Aksaray, Travel Turkey Turizm Fuarında tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER