Aksaray OSBde yatırımcıya 40 dönüm arsa

Aksaray OSBde yatırımcıya 40 dönüm arsa tahsisi


AKSARAY (A.A) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu, 100 kişilik istihdam sağlayacak yeni yatırım için 40 dönüm arsa tahsisi gerçekleştirdi.
     Aksaray Valisi ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selami Altınok başkanlığında düzenlenen yönetim kurulu toplantısında yeni yatırımlar değerlendirildi. Toplantıyı değerlendiren Vali Altınok, Aksaray OSBye taleplerin yoğun şekilde devam ettiğini söyledi.
     Her toplantıda yatırım taleplerini değerlendirdiklerini ifade eden Altınok, Bu toplantımızda 100 kişinin istihdam edileceği 40 dönümlük parsel tahsisi yaptık. Aksarayda sanayideki hızlı gelişim devam ediyor. Bu gelişmelerle beraber sanayicinin, yatırımcının önünü açmak için özel gayret gösteriyoruz diye konuştu.
     OSBye kurulacak arıtma tesislerinin bakanlık tarafından yaptırılacağını ifade eden Altınok, şunları kaydetti:
     Çevre ile ilgili yaşanan sıkıntıları bu sistem bittikten sonra yaşamayacağız. Aksarayın geleceği adına güzel şeyler oluyor. Tarımda, hayvancılıkta, sanayinin hızlı gelişiminde... Bunun yanında hizmet sektörünün gelişimine katkı sağlayacak turizm alanındaki gelişmeler bizi gelecek adına umutlu kılıyor. Geleceğe güvenle bakıyoruz. Aksarayın yarınları bugünlerden daha güzel olacak.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Aksaray OSBde yatırımcıya 40 dönüm arsa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER