Aksaray Valisi Altınok, Aksaray Şehit Aileleri

Aksaray Valisi Altınok, Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti


AKSARAY (A.A) - Aksaray Valisi Selami Altınok, Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren ile birlikte Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
     Altınok, Dernek Başkanı Hüseyin Koçak ve şehit aileleriyle yaptığı görüşmede, devletin tüm imkanlarıyla şehit yakınlarının her zaman yanında olduğunu söyledi.
     Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden şehitlerin anne, baba, eş ve çocuklarının bu millete emanet olduğunu belirten Altınok, şunları kaydetti:
     Sizlerin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Sizlere kapımız gönlümüz her zaman açık. Üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizlerin bu milletin onurudur. Vatan savunması gibi çok kutsal bir görevde canlarını vererek şehit düşen kardeşlerimizi minnetle saygıyla anıyoruz. Şehitlerimizin aileleri bize emanettir.
     Altınok, Aksaray Valiliği Şehit ve Gaziler İşleri Şube Müdürü Ahmet Özdemire şehit aileleri ve gazilerin taleplerinin yerine getirilmesi talimatını verdi.
    
     Muhabir: Adem Koçak
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Aksaray Valisi Altınok, Aksaray Şehit Aileleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER