Aktif Eğitim

Aktif Eğitim-Sen Kars Temsilcisi Uraçin: Doğru ve güzel adımı kim atarsa atsın destekleyeceğiz


KARS (A.A) - Aktif Eğitim Sen Kars Temsilcisi Seyit Uraçin, Doğru ve güzel adımı kim atarsa atsın destekleyeceğiz dedi.
     Uraçin, Kars Öğretmenevinde sendika üyeleriyle düzenlediği basın toplantısında, sendikanın 1 Mart 2012de eğitimciler tarafından kurulduğunu belirterek, sendikanın Karsta 310 üyesi bulunduğunu söyledi.
     Sendikalarının hiçbir siyasi parti ile bağının bulunmadığına değinen Uraçin, Tüm siyasi oluşumlara eşit uzaklıkta olacağız. Milletimizin ve meslektaşlarımızın faydasına atılan her güzel ve doğru adımı, yapılan her güzel ve doğru çalışmayı, siyasi yandaşlık olmadan alkışlayacak ve destekleyeceğiz dedi.
     Misyonlarının eğitim çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarını genişletmek, mesleki gelişimlerin ve yükselmelerin önündeki engelleri kaldırmak ve yenilikçi, bilimsel ve nitelikli eğitim ortamı oluşturmak olduğunu ifade eden Uraçin, şunları kaydetti:
     Doğru ve güzel adımı kim atarsa atsın destekleyeceğiz, yanlış ve çirkin adımı kim atarsa atsın eleştireceğiz. Sendika olarak yapılacak yasal düzenlemelerin ve tüm idari işlemlerin eğitim çalışanlarının mesleki, sosyal, ekonomik şartlarının iyileştirilmesine yönelik için stratejik çalışmalar yapacak, idareye önerilerde bulunacak ve olumsuz durumlarda müdahil olacağız. Tüm kişi ve kuruluşlarla işbirliğine açık olacağız.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Hasan Özkal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER