Aktif Eğitim

Aktif Eğitim-Sen Genel Başkanı Bahçe: -Sendikamız hiçbir partiye, ideolojiye, cemaate ve zümreye ait değildir


YALOVA (A.A) - Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Genel Başkanı Osman Bahçe, Sendikamız, hiçbir partiye, ideolojiye, cemaate ve zümreye ait değildir dedi.
     Sendikanın Yalova Temsilciliğinin açılışında konuşan Bahçe, Türkiyede eğitim hayatının yeni bir sendikaya kavuştuğunu belirtti.
     Aktif Eğitim-Seni sadece sendika olarak tanımladıklarını ifade eden Bahçe, şunları kaydetti:
     Biz sadece sendikacılık yapacağız. Sendikamız hiçbir partiye, ideolojiye, cemaate ve zümreye ait değildir. Tamamen üyelerinin özlük haklarını savunmak için kurulan bir sendikadır. Ülkemizde eğitim çalışanlarının ve öğrenim gören tüm bireylerinin her türlü haklarını savunma konusunda hassas davranacağız. Üyelerimizin akademik çalışmalarına destek vereceğiz. Sendika olarak hiçbir sendikayı bölme ya da parçalama gibi bir amacımız yok. Siyasi partilerin ya da diğer sendikaların yaptıkları güzel faaliyetleri kesinlikle alkışlayacağız. Fakat yanlış adımları da eleştirmekten geri durmayarak daha güzel çözümler bulmak için çaba sarf edeceğiz. Allaha şükür şu anda üye sayımız Türkiye genelinde 30 bini aştı.
     Aktif Eğitim-Sen Yalova Temsilcisi Erdoğan Güngör ise sendikanın çok kısa bir süre önce kurulmasına rağmen çok ciddi bir teveccühle karşılandığını ve üye sayılarının yaklaşık 150 civarında olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Zafer Akpınar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER