Aktif Eğitimciler Sendikasından AK Partiye ziyaret

Aktif Eğitimciler Sendikasından AK Partiye ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şube Başkanı Ayhan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengizi ziyaret etti.
     Ziyarette sendika hakkında bilgiler veren Kaya, şahsi arzuların yerine milli ruh ve milli düşünceyi ön planda tutarak birleştirici ve yumuşatıcı bir harç olarak çalışmayı amaçladıklarını belirtti.
     Kamu çalışanlarının haklarının korunmasında ve geliştirilmesinde, çalışma hayatına ait kriterlerin düzenlenmesinde, başta Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Sözleşmesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve Avrupa Sosyal Şartı olmak üzere, evrensel hukukun öngördüğü ifade edilen ölçülerin esas alınması için çalışacaklarını vurgulayan Kaya, önümüzdeki günlerde yapacakları sendika binasının açılışında Dengiz ve yönetim kurulu üyelerini görmek istediklerini ifade etti.
     AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, her zaman kamu çalışanlarının yanlarında olduklarını ve sendikal çalışmalarında desteklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Aktif Eğitimciler Sendikasından AK Partiye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER