Alanyada iki aylık hamile kadının öldürülmesi

Alanyada iki aylık hamile kadının öldürülmesi -Cinayeti işlediği iddiasıyla gözaltına alınan zanlının adliyeye sevk edilmesi sırasında polis geniş güvenlik önlemleri aldı


ANTALYA (A.A) - Alanya ilçesinde iki aylık hamile kadını boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi.
     Alanyada hırsızlık amacıyla girdiği evde beş aylık evli ve iki aylık hamile Sevilay Cevkiroğlunun boğazını keserek ölümüne sebebiyet veren ve polisin takibi sonucu yolcu otobüsünde yakalanan H.S. (28), emniyetteki sorgulamasının tamamlanmasının ardından Alanya Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.
     H.S, daha sonra adliyeye sevk edildi. Zanlının adliyeye getirilişi sırasında Çevik Kuvvet ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.
     Öte yandan Sevilay Cevkiroğlunun cenazesi de Antalya Adli Tıp Kurumu Morgundan yakınları tarafından alındı. Cevkiroğlunun cenazesinin, bugün Gazipaşa ilçesine bağlı Hasdere köyünde düzenlenecek törenle toprağa verileceği öğrenildi.
     Alanyada dün meydana gelen olayda, hırsızlık amacıyla Şekerhane Mahallesi Şevket Tokuş Caddesi Cevkiroğlu Apartmanının 5inci katındaki daireye giden H.S, içeride bulunan iki aylık hamile Sevilay Cevkiroğlunun boğazını kesmiş, eşi tarafından ağır yaralı halde bulunan Cevkiroğlu, kaldırıldığı Özel Hayat Hastanesinde yaşamını yitirmişti.
     Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, daha önce binada izolasyon çalışması yapan işçilerden H.Sden şüphelenmiş, zanlının cep telefonu sinyallerini takibe alan polis, H.Syi bir yolcu otobüsünde yakalamıştı. H.S. ile Cevkiroğlunun evinden alındığı belirtilen bir burma bilezik, 4 yüzük ve bir cep telefonu ele geçirilmişti.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Alanyada iki aylık hamile kadının öldürülmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER