Alanyadaki uyuşturucu operasyonu

Alanyadaki uyuşturucu operasyonu -Alanya, Gazipaşa ve Gaziantepte düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 kişiden 6sı tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Antalyanın Alanya ve Gazipaşa ilçeleri ile Gaziantepte düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 10 kişiden 6sı tutuklandı.
     Gazipaşa ilçesinde bir domates serasında üretilen esrar maddesini Alanyada pazarlamak isterken gözaltına alınan biri kadın 10 zanlı, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi.
     Zanlılardan F.T. (31), E.C. (22), E.E. (27), Ö.T. (28) ve M.T. (38) uyuşturucu madde ticareti yapmak, F.M. (27), ise adam öldürmek suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. F.K. (48) ile eşi Ş.K. (46), A.P. (35) ve A.Ç. (22) ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.
     Antalyanın Gazipaşa ilçesindeki bir domates serasında üretilen esrar maddesini Alanyada pazarlamak isterken teknik takibe alınan grup üyelerinden F.T, A.Ç, E.C, A.P, E.E, Ö.T. Alanyada, seracılık yapan F.K. ile eşi Ş.K. Gazipaşada, F.M. ve M.T. de Gaziantepte yakalanmıştı. Operasyonda, zanlılarla 2 ruhsatsız tabanca ve 128 gram esrar maddesi ele geçirilmişti.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Alanyadaki uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER