Alanya Kaymakamlığı ve Konaklı Belediyesi işbirliği

Alanya Kaymakamlığı ve Konaklı Belediyesi işbirliği yaptı


ANTALYA (A.A) - Alanya Kaymakamlığı ve Konaklı Belediyesi işbirliğiyle yeni bir Avrupa Birliği projesine hazırlandı.
     Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Ulusal Ajans tarafından fonlanan Turizmde Gençlik Hareketi projesinin 1 Eylül 2012 ile 1 Mayıs 2013 tarihleri arasında uygulanacağını söyledi.
     Proje süresi boyunca Erzurum, Trabzon, Kayseri, Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Antalya illerinde bölgesel eğitim toplantılarının gerçekleştirileceğini bildiren Doğan, Şubat ayında yedi bölgeden 70 gencin katılımıyla 5 gün sürecek ulusal toplantı Alanyada gerçekleşecek. Turizmde gençlik istihdamı ve mevcut sorunların genç gözüyle çözümünü amaçlayan proje kapsamında turizm ve istihdam sektöründen kurumlarla gençler bir araya getirilecek. Toplantılarda turizm sektöründe gençlerin yaşadığı istihdam sorunlarına turizmci gençlerin bakış açılarıyla çözümler sunulacak ve sonuçları bildirge haline getirilerek ilgili mercilere yaygınlaştırılacak dedi.
     Her bölgede yapılacak toplantıların ve ulusal toplantının sonucunda gençlerden gelen önerilerin İŞKUR, KOSGEB gibi kurumlar tarafından değerlendirileceğini ifade eden Doğan, önerilerin ardından gençlerin istihdamına destek olacak nitelikte adımlar atılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanya Kaymakamlığı ve Konaklı Belediyesi işbirliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER