Alanyaspor Teknik Direktörü Turhan, görevinden istifa

Alanyaspor Teknik Direktörü Turhan, görevinden istifa etti -Yönetim kurulu, disiplinsiz davranışları nedeniyle 3 oyuncuyu da kadro dışı bıraktı


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Alanyasporda teknik direktör Armağan Turhan, görevinden istifa etti.
     Kulüp binasında yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Turhan, daha sonra yaptığı açıklamada, ailevi nedenler ve gördüğü lüzum üzerine görevinden istifa ettiğini söyledi.
     Alanyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Paşaoğlu ise Turhanın istifasını değerlendirdirdiklerini ve yönetim kurulu olarak bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ederek istifasını kabul ettiklerini kaydetti.
     Paşaoğlu, teknik direktörlük görevine kulübün sportif direktörü Ali Haydar Durusoyun getirileceğini ifade etti.
     Disiplinsiz davranışları ve takım bütünlüğüne zarar veren tavırları gerekçesiyle Ömer Şengöz, Zeynel Yaldız ve Rıza Şenin yönetim kurulunca kadro dışı bırakıldığı belirten Paşaoğlu, Bu futbolculara 5er bin lira da para cezası verdik. Bu oyuncular bundan böyle alt yapı antrenörleri nezaretinde Alanya Belediyespor tesislerinde çalışmalarını sürdürecek dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanyaspor Teknik Direktörü Turhan, görevinden istifa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER