Aleviler, birlik ve beraberlik kahvaltısında buluştu

Aleviler, birlik ve beraberlik kahvaltısında buluştu -Alevi Kültür Derneği Antalya şubesi Başkanı Çelik: -Birlik ve beraberliğimizi Allah bozmasın, her zaman bir olacağız, birlikte yaşayacağız


ANTALYA (A.A) - Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Derneği Antalya Şubesi üyeleri, birlik ve beraberlik kahvaltısında bir araya geldi.
     Antalya Kadın Danışma ve Dayanışma Derneği tarafından Antalya Cemevinde organize edilen kahvaltıya, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Tufan Eroğlu, Alevi Kültür Derneği Antalya Şubesi Başkanı Hakverdi Çelik, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
     Tufan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, organizasyonu düzenleyen Antalya Kadın Danışma ve Dayanışma Derneğine teşekkür ederek, her zaman bir olmak zorunda olduklarını, birlikte eğitim alıp, birlikte yol almaları gerektiğini söyledi.
     Hakverdi Çelik de birlik ve beraberlik kahvaltısından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Birlik ve beraberliğimizi Allah bozmasın, her zaman bir olacağız, birlikte yaşayacağız dedi.
     Alevi Kültür Derneği üyesi Ayşe Sarıçiftçi ise Alevi kadınların daha eğitimli, ekonomi alanında daha başarılı olması gerektiğini belirterek, Yönetim olarak bir çatı altında kadınlarımıza eğitim vermek istiyoruz. Kadınlarımızın hak ve hukuklarını korumak için elimizden geleni yapacağız diye konuştu.
     Sarıçiftçi, kahvaltıyı düzenleyen ve emeği geçenlere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Aleviler, birlik ve beraberlik kahvaltısında buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER