Altınordu, Aydınspor 1923 karşısında sergilenen mücadeleden

Altınordu, Aydınspor 1923 karşısında sergilenen mücadeleden memnun


İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Altınordunun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, futbolcularının Aydınspor 1923 karşısında ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu bildirdi.
     Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Aydınspor 1923 ile oynadıkları hazırlık karşılaşmasında futbolcuların genelde istediklerini yaptıklarını, ilk yarının büyük bölümünün kendi üstünlüğüyle geçmesine rağmen yedikleri 2 golle devre arasına moralsiz girdiklerini belirtti.
     Soyunma odasında yaptıkları konuşmada hataları oyunda görmenin önemli olduğunu konuştuklarını bildiren Eroğlu, şunları kaydetti:
     İkinci yarıda hücum anlamında bir şeyler yaparken, savunmada da geniş alanlar bırakmamız sıkıntı yarattı. Bu bölümde iki güzel gol attık. Bizi sevindiren tempomuzun hiç düşmemesi. Bu çalışmayla oluyor. Genel anlamda oyundan memnunum. Elmacık kemiğinde yarılma olduğu için oyundan çıkan Sinan bizim için önemli bir isim. Sinan varken, rakibin neredeyse pozisyonu yoktu. Çıktıktan sonra bir dengesizlik oldu. Sinan savunmada önemli bir isim. Olmadığı zaman ne yapacağımızı da görmüş olduk.
     İkinci yarıda oyuna giren Özkan Toprakın kaliteli bir isim olduğunu kaydeden Eroğlu, Özkan takımın lider oyuncusu konumunda dedi.
     Kırmızı-lacivertli ekip, çarşamba günü Altay ile karşılaşacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Altınordu, Aydınspor 1923 karşısında sergilenen mücadeleden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER