Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: Namağlup unvanımızı koruyup yolumuza devam etmek zorundayız


İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta deplasmanda Yimpaş Yozgatsporu 2-1 mağlup eden Altınordunun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Namağlup unvanımızı koruyup yolumuza devam etmek zorundayız dedi.
     Eroğlu, yaptığı açıklamada, Yimpaş Yozgatspor maçında oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını, yedikleri golden sonra rakiplerinin direncinin arttığını söyledi.
     Son bölümde hakimiyeti tekrar ele geçirdiklerini ifade eden Eroğlu, Bu bölümde 5-6 tehlikeli pozisyon yarattık. Gelen gol de bu baskının bir sonucu oldu. Ancak maçın bu noktaya bile gelmemesi gerekiyordu diye konuştu.
     Eroğlu, ilk devrenin son 4 haftada 3 maçlarını ilk 5te yer alan rakiplerle oynayacaklarını, bu nedenle ligin en önemli dönemecine girdiklerini belirtti.
     Bir puan kaybına bile tahammüllerinin olmadığını kaydeden Eroğlu, Emrespor ve Yimpaş Yozgatspor galibiyetleri zirveden kopmamamızı sağladı ancak bu yeterli değil. Namağlup unvanımızı koruyup yolumuza devam etmek zorundayız dedi.
     Öte yandan Yimpaş Yozgatspor karşısında takımının 2 golünü atan Özkan Toprak, bu sezon attığı 6 golün 4ünü deplasmanda kaydetti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER