Amasyada Haydi bayanlar spora projesi

Amasyada Haydi bayanlar spora projesi


AMASYA (A.A) - Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Amasya Belediyesi İle Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenenHaydi bayanlar spora projesini desteklediklerini bildirdi.
     Orbay, üniversite bünyesinde çalışan tüm bayanları, çalışanların hanımlarını ve çocuklarını sağlıklı yaşam için spor yapmaya davet etti.
     Amasya Belediyesi ile Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Haydi bayanlar spora kampanyasına Amasya Üniversitesinin de dâhil olmasıyla projenin kapsam alanının daha da genişlediğini belirten Orbay, şunları kaydetti:
     Özellikle orta yaş grubunun kilolarını koruyabilmeleri, zinde ve sağlıklı kalabilmeleri için düzenli spor yapmaları uzmanlarca önerilmekte. Düzenli spor yapan bayanlar, özel bir diyet yapmadan kilolarını koruyabilecekler ve formda kalabileceklerdir. Önemli olan düzenli sporu hayatın bir parçası haline getirebilmektir. Bu konuda bizlere düşen, evden, işten ve çocuklardan zaman kalmıyor mazeretinin arkasına saklanmadan, günün belirli saatlerini kendimize ayırabilmektir. Amasya Üniversitesi olarak bizlerde fiziksel mekânlarımızla ve toplumsal bilgilendirme çalışmaları ile bu etkinliklere destek olma kararı alarak, projenin kapsam alanını biraz daha genişletmiş olduk. Bu vesileyle, üniversitemiz bünyesinde çalışan tüm bayanları, çalışanlarımızın hanımlarını ve çocuklarını spora davet ediyorum.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Amasyada Haydi bayanlar spora projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER